organizari cu formatii nunta
ursitoare botez
pagina/mirii-anului >>declaratii de dragoste  

Declaratii de dragoste

rochii de mireasa

 

• Trimite declaratia ta dragoste pe adresa noastra de contact cu textul "Declatie de dragoste pentru concurs"si poti participa la concursurile noastre.

• Aceste declaratii sunt raspunderea celor care le-au trimis si nu putem verifica daca sunt reproduse.De la Corina pentru Marius (viata mea)din Constanta

Te iubesc cu ochii,te iubesc cu gura,cu buzele,cu mainile si atingerea lor,cu trupul meu si caldura lui,te iubesc cu tot sufletul , pana si ratiunea mea TE IUBESTE..... 

Traiesc doua lumi... (Sorin pentru Claudia-Bucuresti)

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac si mi-a dat o padure. I-am cerut un rau si mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger si mi te-a dat pe tine.

Cosmin si Ileana-Suceava

Cu tine am descoperit fericirea. Fericirea care má face sá simt cá tráiesc cu adevárat esti tu. Tu dimineata, tu când má alinti, tu când má certi, tu când má atingi. Implinirea si fericirea au venit o datá cu tine, si dacá tu n-ai fi, n-as mai fi nici eu, pentru cá eu... am devenit tu. Tráiesc prin tine, fiecare clipá a vietii si o voi trái pâná la moarte. Te iubesc de un infinit de universuri plus încá unul. Mereu!

Andreea si Ionut-Mangalia

...tu esti raza mea de soare, ce lumineazá întunericul sufletului meu; tu esti aerul pe care-l respir,... clipá de clipá si apa fárá de care as muri; as mai vrea sá pot spune cá esti si jumátatea inimii mele, dar nu pot pentru cá tu esti chiar inima mea... si ia gândeste-te... crezi cá as putea trái fárá ea?!

Ildy si Florin-Arad

...Ne-am întâlnit întâmplátor, mi-ai zâmbit usor si totodatá timid si am înteles cá din acel moment vom fi nedespártiti... poate cá am stiut dinainte de a te cunoaste cá te voi iubi pentru totdeauna, nu stiu cum, nici când tu te-ai náscut în imaginatia mea ca un vis ce ar vrea sá deviná realitate... mi-ai oferit mai multe decât mi-as fi putut imagina, dar mai presus de toate, mi-ai oferit cele mai curate si pure sentimente... pentru toate astea nu cred cá as avea atâtea cuvinte sá-ti multumesc..., dar cred cá vorbele sunt inutile, sá las mai bine faptele sá-ti demonstreze dragostea ce ti-o port.TE IUBESC!

Mihaela si Catalin-Craiova(pentru ingerasul meu)

Iubirea mea pentru tine este ca o flacare a nemuririi ce imi incalzeste sufletul pe timp de iarna si imi saruta buzele fierbinti pe timp de vara...Chipul tau de inger si ochii tai negri strapungatori imi sunt telul in viata...Tot ce-as mai vrea eu de la tine e un inel sa-l port cu mine toata viata!!!Te iubesc ingerasul meu iubyt!!!


Alexandra si Sergiu(iepurash)

Dragostea inseamna sa respiri, sa speri, sa ierti...sa iubesti. Daca as fi un nor as sta tot timpul deasupra ta, daca ai fi pamant, eu as fi apa, daca ai fi "rautatea", eu as fi "puritatea". Te iubesc foarte mult si cred ca fara tine nu as mai putea trai in aceasta lume, care mi s-ar parea ca ziua fara soare sau noaptea fara stele" -au fost pimele cuvinte, care mi le-ai scris..Acum vreau si eu sa-ti zic ca te iubesc foarte mult si stiu ca nu voi putea trai fara tine..Esti aerul ce-l respir. Te ador iepurash.

Flory si Marius

Marius tu esti lumina ochilor mei ce nu pot vedea fara ei si cand plangi tu sufar si eu si fara tine mi-ar fi greu.Tu esti totul pt mine si tine cont ca te iubesc si fara tine nu traiesc,esti sufletul meu; marius eu nu mai vad viata fara tine,noaptea cand tu nu esti langa mine mi-e asa greu,nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fara tine.Te iubesc mult si nu stiu cum sa-ti mai arat,alaturi de tine vreau sa fiu toata viata,te iubesc aerul meu,de la flory pt sotul ei pt marius

Victor si Cosmina

Daca tu nu ai exista in viata mea si in ziua de azi as bantui prin intuneric,si in ziua de azi as visa la lumina stelelor,as visa incontinuare rupta de realitate;insa acum te am pe tine..am lumina caci tu esti soarele meu,nu mai visez la stele pt ca eu sunt steaua ta,traiesc in realitate visandu-te pe tine..

Ioana si Mario

DRAGOSTEA:sentimentul cel mai profund si mai minunat pe care-l poate simti omul; infinitate de sentimente.Atunci cand simti o dargoste adevarata doar cel de langa tine exista dar dragostea poate fi si un fluturas foarte sensibil pe care daca nu-l prinzi bine poate scapa si cine stie ce sanse mai poti avea sa mai prinzi acelasi fluturas.Asa e dragostea adevarata cand iubesti neconditionat.ASA CUM IUBESC EU.DE LA IOANA PT VIATA EI MARIO

Camelia si Alin

Am sa trimit azi soarele sa te mingie, am sa trimit pasarile sa-ti cinte, am sa trimit vintul sa-ti sopteasca la urechiusa cit de mult te iubesc. Si chiar daca astazi va ploua sa stii ca picaturile de ploaie sint lacrimile mele si sint lacrimi de bucurie fiindca te am pe tine.
Te iubesc mult Alin!

Valy si Elida-Tg-Mures

Dragostea e sufletul insusi. Dragostea e o scanteie divina k si sufletul, si tot k el e incoruptibila, invizibila, nepieritoare. E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge!!!!

Daniela si Liviu-Rm.-Valcea

Tu, o petala de nea ai atins sufletul meu cald si m-ai facut sa tresar,
apoi te-ai topit in fiinta mea si m-ai facut sa plutesc ...
te caut in fiecare clipa in gandurile mele si te gasesc doar in vise ...
acolo te iubesc, te sarut si te strang la piept ca pe un buchet de flori cu multe miresme ...
te pierd si iar te caut ... ma sperii ...
si intr-o clipa te gasesc ... esti tu. Numai tu.
Te iubesc.

De la Mirela pentru Stefan

Cum primavara se umple o campie de flori, de culori si de miresme, asa in clipa in care te-am cunoscut inima mea s-a trezit la viata si s-a umplut de dragoste, de fericire si de placere.
Te astept sa iti ofer toate florile sufletului meu, sunt numai ale tale pentru ca tu le-ai facut sa rasara atat de frumos. IUBITA TA…

Gabi si Catalin-Mangalia

Cate stele sunt pe cer atatea vise cu tine sunt in sufletul meu, cat de fierbinte e soarele, atat de fierbinte mi-e dorul de tine ; te astept in fiecare clipa sa-mi implinesti visele si sa-mi astamperi dorul.
A ta iubita fericita …

Ionela si Mihai-Brasov

Pentru toate clipele de fericire pe care mi le-ai oferit, pentru toate clipele de nefericire de care m-ai ocrotit, pentru ca esti atat de minunat si sunt atat de indragostita de tine, iti spun azi ca te iubesc si te voi iubi mereu pana la sfarsitul zilelor.

Beatrice si Mihai

"Fiecare noapte, fiecare atingere, fiecare sarut pe care mi le-ai daruit le pretuiesc mai mult decat propria-mi viata! ma pierd in cuvinte si in ceea ce nu se poate numi dragoste pentru ca este mult mai mult decat atat: tu esti speranta mea de a trai! TE IUBESC! Stii unde in fiecare zi? In inima mea ca intotdeauna!"

Viorela si Ovidiu

"Ma gandesc la o persoana cu care as putea petrece tot restul vietii. Ma gandesc la cel pe care l-am visat din momentul in care am realizat ce insemana sa tii la cineva. Ma gandesc la printul din povesti. Ma gandesc la tine. Ma auzi? Tu, aerul, soarele, norii, marea, valurile, fosnetul, ploaia, bucuria, tristetea, lacrimile, surasurile din viata mea. Esti viata mea. Te iubesc!"

Elena si Denis(pt. sotul meu iubit)

Dragul meu sot,

Soarele s-ar stinge daca tu nu m-ai iubi.Pentru ca te iubesc inseamna ca traiesc.Pentru ca te iubesc inseamna ca nu cunosc nici orgoliul si nici ura.Te iubesc de 14 ani si dragostea mea te inalta deasupra tuturora.E minunat sa fii iubit dar mult mai minunat e sa iubesti!Asa ca TE IUBESC.

In curand noi declaratii de dragoste la nunta.

Ultimele cautari :

declaratie de dragoste nunta , formatii nunta , rochie de mireasa , rochii de mireasa , coafuri mireasa , coafuri mirese , citate de dragoste pentru invitatii nunta ,

In paginile noastre mai gasiti si alte subicte de nunta , taguri, :
declaratie de dragoste la nunta , declaratii la nunti , declaratie pt iubit
formatii nunta ploiesti
Ultimele cautari :
declaratia de dragoste la nunta , modele invitatii , intrebari buget nunta , coafuri nasa , coafuri de seara cu elemente decorative , decoratiuni din fructe pentru nunti , reviste mirese , machiaj mireasa pitesti , machiaj mireasa bucuresti , machiaj mireasa tulcea ,
topul cautarilor :
invitatii nunta modele 2013 , buchete de mireasa 2013 , pret torturi aniversare , toalete de soacre foarte ieftine ,
cautari frecvente :
formatii nunta 2012 , formatii de nunta vaslui si preturi , formatii de nunta bucuresti si preturi , formatii de nunta pitesti si preturi , 2013 casatorie , costum ginere inchiriere 2013 , modele coafuri mirese , decoratiuni nunti poze ,