organizari cu formatii nunta ploiesti
invitatii nunta ieftine poze
pagina/mirii-anului >> furnizorii anului pentru nunta>> gold events  
 
Furnizori ->> >>Gold Events
     
gold events POZE NUNTA 2011

Categorie >> Full Service

Oras >> Bucuresti

Telefon >>0767773473

Website >>www.gold-event.ro

Email >> goldevents@yahoo.com

       
     
       
GOLD EVENTS va pune la dispozitie servicii specializate pentru organizarea unui eveniment(petrecere privata/petrecere burlace-burlacite/program artistic nunta,aniversari)memorabil! Va propunem cea mai in voga tendinta a momentului in materie de nunti si petreceri private- Striptease Masculin cu trupa de Stripperi Profesionisti MAN ALIVE!
Dispunem de o baza de date impresionanta cu artisti experimentati,foarte atragatori...niste adevarati "gentleman-i".Un astfel de show este pus la punct pana la ultimul detaliu:Coregrafii tematice exceptionale,costume impresionante,muzica si elemente originale. Cu mult bun gust si respect pentru domnisoarele participante,aparitia unui astfel de artist va face deliciul unei petreceri cu adevarat reusite!
Apelati cu incredere la GOLD EVENTS,firma specializata de mai bine de 5 ani in organizarea si managerierea oricarui tip de eveniment! Garantam profesionalism,seriozitate si discretie maxima!
Pentru contractarea serviciilor de Striptease Masculin,contactati-ne cat mai curand!
Mai multe detalii pe site!
       
       
 
 
organizari nunti 2012 tulcea
Ultimele cautari :
preturi buchete de mireasa , traditii nunta biserica , pahare miri si nasi , verighete ieftine preturi , marturii vintage , catering cununia civila bucuresti , invitatii nunta bucuresti , tortul miresei , poze cu rochii de seara 2012 , cravata ginere ,
Topul cautarilor :
mdele de verighete si preturi 2012 , coafuri mireasa 2012 ,
In paginile noastre mai gasiti si alte subiecte ;
marturii nunta ieftine , rochii de seara ieftine , incaltaminte la comanda bucuresti
organizare sf valentin