organizari cu formatii nunta
organizari cu formatii nunta
pagina/mirii-anului >> furnizorii anului pentru nunta>> orchestra amadeo  
 
Furnizori ->> >> Orchestra Amadeo
     
orchestra amadeo POZE NUNTA

Categorie >> Formatii , Cvartete

Oras >> Bucuresti , Constanta

Telefon >>0722342107

Website >> http://www.muzica-evenimente.ro

Email >> orchestra.amadeo@yahoo.com

       
     
       
SOrchestra Amadeo este formata din muzicieni profesionisti, cu studii superioare de specialitate, solisti instrumentisti ai unor ansambluri muzicale de inalt nivel. Are in componenta sa:
Cvartet Clasic (Vioara / Flaut, Vioara, Viola, Violoncel), Taraf ( Tambal, Vioara, Saxofon, Orga, Acordeon, Contrabas, Nai), solisti de muzica populara, solisti de muzica usoara si DJ. Are in repertoriu cele mai frumoase piese din toate stilurile muzicale - de la Muzica Clasica, Cafe-Concert, Tango, Vals la muzica Dance, Latino, Jazz&Blues cat si repertoriu specific unei formatii de nunta - Folclor autentic romanesc sau muzica lautareasca. Orchestra Amadeo poate fi considerata orchestra ideala pentru un eveniment corporat (receptie, dineu) cat si pentru un eveniment privat oferind: muzica de nunta, botez, muzica de petrecere romaneasca.
Evenimentul sau nunta la care participa, devine in acelasi timp un spectacol de inalta tinuta artistic, dar si un prilej de petrecere, dans si voie buna.
Va oferim pachete ce cuprind lautari, taraf, cvartet cat si dansatori pentru:
receptii, inaugurari, intalniri de afaceri, simpozioane, seminarii, conferinte, congrese, petreceri team building, bal, nunta si botez.
Amadeo Cvartet , formatia de nunta ( Taraf ), solistii de muzica usoara si solistii de muzica populara intr-un cuvant Orchestra Amadeo pot imbina sensibilitatea si echilibrul din muzica clasica cu vivacitatea si frumusetea FOLCLORULUI ROMANESC AUTENTIC.
       
       
 
 
PENTRU NUNTA
Ultimele cautari :
redingota mire poze , decorare salon nunta ploiesti ,
Topul cautarilor :
mesaj de multumire pentru oaspeti la nunta ,
In paginile noastre mai gasiti si alte subiecte ;
rochii de seara ieftine ,
organizare sf valentin